Tietosuojaseloste

Styledesign.fi on sitoutunut huolehtimaan asiakkaidensa yksityisyyden suojasta ja tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on informoida asiakkaitamme henkilötietojen käsittelystä verkkokaupassamme. Käytämme verkkokaupassamme vahvoja salaus- ja suojausratkaisuja tietojen suojaamiseksi ja yksityisyyden suojan varmistamiseksi. Henkilötietojen käsittelyssä huomioidaan 25.5.2018 lukien sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) vaatimukset.

REKISTERINPITÄJÄ

Styledesign Finland oy 
y-tunnus: 2733381-7
Läkkisepänkuja 2 A 8 02650 Espoo 

REKISTERIN NIMI

Styledesign.fi palvelun asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Keräämme henkilötietoja asiakkaiden tilausten käsittelemiseksi ja arkistoimiseksi, asiakasrekisterin ylläpitämiseksi sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteina ovat Styledesign ja asiakkaan välinen sopimus ja sopimuksesta johtuvat lakisääteiset velvoitteet sekä muu henkilön suostumukseen perustuva tietojen käsittely. Henkilötietoa kerätään tilanteissa, joissa henkilö on rekisteröitynyt Styledesign.fi asiakkaaksi, ostanut tuotteita verkkokaupasta tai lähettänyt yhteydenottopyynnön yhteydenottolomakkeella tai sähköpostia.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Styledesignin asiakasrekisteriin. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Styledesign.fi asiakaspalveluun. . Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa sekä hyvien tiedon hallinnointi ja -suojausperiaatteiden mukaisesti.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

· Henkilön etu- ja sukunimi

· Yrityksen nimi

· Sähköpostiosoite

· Postiosoite

· Puhelinnumero 

· Tiedot käsitellyistä tilauksista

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietoja seuraavasti:

1) verkkokaupassamme vähintään 1 vuoden ajan

2) sähköpostiarkistossa vähintään 6 vuoden ajan

3) kirjanpitoaineistossa vähintään 10 vuoden ajan

TIETOJEN LUOVUTUS

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteröitymisen ja/tai tilauksen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Annettuja henkilötietoja käsittelevät 1) yrityksemme työntekijät, jotka käsittelevät tilausta 2) maksupalvelumme tarjoaja Paytrail Oyj vastaanottaessaan maksun asiakkaalta 3) Tavarantoimittajana toimiva yritys 4) Kuljetusyritys, joka toimittaa tuotteet asiakkaalle 5) yrityksemme tilitoimisto 6) Yrityksemme tilintarkastaja. Muuhun käyttöön Styledesign.fi pyytää asiakkaan hyväksynnän.

HENKILÖTIETOJEN POISTAMINEN JA TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröityneen asiakkaan henkilötiedot poistetaan käyttäjän pyynnöstä. Poistopyynnöt tulee esittää sähköisesti osoitteeseen: Rekisteröityneellä ja/tai tilauksen tehneellä asiakkaalla on oikeus:

1. tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot
2. omien tietojen oikaisemiseen
3. tietyin edellytyksin käsittelyn rajoittamiseen (markkinointikielto tai muu henkilötiedon käsittely)
4. tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Asiakkaan tulee huomioida, että kaikkien tallennettujen henkilötietojen poistaminen on mahdollista vain, mikäli yrityksellämme ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojen käsittelyä

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

HINNAT

Verkkokauppamme tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TOIMITUSAIKA- JA TAPA

Tilausten toimitusaika on normaalisti n. 1-5 työpäivää, välimyynti varauksin. Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti- tai rahtiliikkeen palvelulla.
Huom! Tilauksen sisältäessä eri valmistajien tuotteita, ne toimitetaan erikseen.

Tarkista aina tavaraa vastaanottaessasi, että toimitus on vahingoittumaton. Mikäli havaitset vaurioita paketeissa, tee niistä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan, ennen kuin allekirjoitat toimituksen vastaanotetuksi. Huomautukset vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 3 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen: jani.puukkoniemi@styledesign.fi.
Huomaa, että ilman merkintää rahtikirjassa/lähetteessä vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, jää sinulle.

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä esim. Posti.fi.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksu riippuu tuotteen painosta. Maksu lisätään automaattisesti verkkokaupassa olevien tuotteiden hintoihin. Tuotteen lopullisen hinnan näet TOIMITETTUNA jo ostotapahtumassa, eli tämän lisäksi emme veloita muita kuluja!

PALAUTUKSET

Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Tilausmyynti- ja mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan. Tuotepakkauksiin ei saa tehdä merkintöjä. Pakkaathan huolellisesti palauttamasi tuotteet samaan pakkaukseen joko alkuperäiseen toimituspakkaukseen tai muuhun pakkaukseen siten, että tuotteet säilyvät vahingoittumattomina. Täytä palautuslomake ja lisää sisään pakkaukseen. Kiinnitä palautustiedot pakkauksen päälle.

Palautuksen saavuttua hyvitämme ostoksesi käyttämäsi maksupalvelun kautta ilman toimituskuluja, koska palautuskulut ovat saman verran kuin toimituskulut.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai Postiin saamasi ohjeen mukaan.

Voit palauttaa lähetyksen myös Postin palvelupisteen kautta.

LUNASTAMATON PAKETTI

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita